• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінприроди найближчим часом оголосить тендер на закупівлю послуг адміністрування національного реестру викидів парникових газів

    Опубликовано: 2016-07-22 10:42:29

    Міністерство  екології та  природних  ресурсів України   найближчим часом  оголосить тендер на  закупівлю послуг з адміністрування національного реестру викидів парникових газів. Про це, заявила директор  Департаменту з питань зміни клімату  та захисту озонового шару Світлана Гринчук відповідаючи на питання журналістів.
     За її словами,  Мінприроди  справді відновило переговори  із компанією «Softline IT», яка  з 2007 року  була адміністратором  Національого електронного реєстру   антропогенних викидів  та абсорбціїї парникових газів  (далі  - Реєстр) і продовження  договору   з якою   на 2015 рік не було підписано.
    Світлана Гринчук відзначила, що наразі  технічні операції по відновленню  роботи Реестру  практично завершені.
         «Інформація  про виключення України з Кіотського протоколу не відповідає дійсності, оскільки рішення про участь або не участь в Кіотському протоколі приймається виключно самою країною», - сказала директор  Департаменту з питань зміни клімату  та захисту озонового шару.
        Також вона підкреслила, що тендер на  закупівлю послуг адміністрування національного реестру викидів парникових газів  буде проведено найближчим часом.
     «Позиція міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака  є доволі чіткою – жодної копійки з Державного бюджету  не буде витрачено  без проведення відповідних  тендерних процедур», - резюмувала Світлана Гринчук.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.