• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Над пенсіонерами ставлять соціальні експерименти

    Опубликовано: 2016-07-21 14:07:56

    Зростання пенсії на $2 на тлі загального подорожчання продуктів харчування та комунальних послуг засвідчує, що уряд ставить над пенсіонерами соціальні експерименти та випробовує їхнє терпіння, однак у такому режимі це триватиме не довго.

    На думку голови Партії Пенсіонерів України Миколи Кукуріки, навіть найбільш терпеливі пенсіонери втрачають витримку.

    «Ми отримали підвищення пенсії на $2. Чому таке підвищення видають, як «особливе досягнення » - невідомо. Пенсіонери третій рік поспіль залишаються без індексації, підвищення пенсій та допомог, і ці питання в Мінсоцполітики не проговорюються. Натомість ми вже три роки чуємо порожні декларації намірів та обіцянки підняти пенсії. По-суті цього не відбувається. До нас приходять люди і кажуть, що змушені обирати між продуктами харчування та сплатою «комуналки» , яка буде знову дорожчати. За які гроші їм жити, якщо пенсія 1130 грн, і це  - навіть не у всіх?», - повідомив Кукуріка.

    За словами голови ППУ М. Кукурики,  в прогнозі Мінекономрозвитку на 2017 рік зростання тарифів відбуватиметься і далі. «З квітня 2017 року подорожчання сягне ще додаткових 25% через те, що котирування нафти поміняються і, відповідно до цього, поміняється  ціна газу на хабі, на який орієнтується Україна. Чому ніхто не говорить, що ми отримаємо газ із ціною, яка буде значно вищою за 8 грн.? Тоді, гадаю, пенсіонери підуть на протест, бо такі експерименти  влади перетнуть точку кипіння, адже нова ціна спровокує чергове подорожчання всього: від перукарських послуг, завершуючи картоплею», - пояснив Кукуріка.

    Нагадаємо, раніше Партія Пенсіонерів України повідомила, що Конституційний суд повернув суддям Януковича пенсії по 40-50 тис. грн.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.