• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Brexit став холодним душем для політиків-євроспекулянтів, – «Наш Край»

    Опубликовано: 2016-06-30 13:31:42

    Brexit засвідчив, що Україні слід зосередитись не на вступі до ЄС як на самоцілі, а на впровадженні високих соціальних стандартів життя та наближенні вітчизняної економіки до рівня провідних країн Євросоюзу. Таку думку висловив народний депутат, співголова партії «Наш край» Антон Кіссе.

    За його словами, українські політики почали євроінтеграцію не з того кінця. «Brexit засвідчив, що Україні слід зосередитись не на вступі до ЄС як на самоцілі, а на впровадженні високих соціальних стандартів життя та наближенні вітчизняної економіки до рівня провідних країн Євросоюзу», – зазначив він.

    На його думку, не можна заганяти за хмари комунальні тарифи і ціну на газ, скорочувати видатки на соціальну сферу, а під виглядом децентралізації перекладати всю фінансову відповідальність на місцеві бюджети. «Спочатку європейські зарплати, соціальне і пенсійне забезпечення, а вже потім європейські ціни на газ та електрику», – заявив Антон Кіссе.

    Загалом, повідомив співголова партії «Наш край», вітчизняним політикам слід перестати приймати антисоціальні закони, прикриваючись вимогами МВФ та ЄС, а почати, нарешті, дбати про людей.

    «У будь-яких зовнішніх відносинах, держава в першу чергу має дбати про національні інтереси, а не гнатись за примарою кращого життя, нехтуючи інтересами власного народу», – наголосив він.

    На думку Антона Кіссе, Україні для реалізації євроінтеграційних прагнень слід в першу чергу зосередитись на вирішенні внутрішніх проблем. «Підвищення соціальних стандартів, високі заробітні плати і реальна боротьба з корупцією наблизять нашу країну до ЄС набагато швидше, ніж необдумане виконання вказівок міжнародних інституцій», – підсумував він.

    У підсумку Антон Кіссе зазначив, що результат референдуму про вихід Великобританії з ЄС став холодним душем для тих українських політиків, які спекулювали на темі вступу до Європи як на панацеї від усіх хвороб.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.