• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київська область допоможе Полтавському регіону у боротьбі з наслідками погодної стихії

    Опубликовано: 2016-06-29 14:39:38

    Київська обласна державна адміністрація висловила свою підтримку керівництву Полтавської обласної державної адміністрації у подоланні наслідків лиха від стихії, що сталася у регіоні 22 червня 2016 року. Наразі для допомоги у подоланні місцевих проблем внаслідок цієї стихії Київська область направила вже 180 тон щебеню.
    «Від сильних злив та граду дуже розмило дороги, тому, у першу чергу, ми направили до регіону щебінь для оперативної ліквідації цих наслідків негоди. Ми готові розглянути пропозиції керівництва Полтавської області щодо необхідної допомоги надалі. Треба підтримувати один одного та допомагати тим, хто цього потребує, адже ніколи не знаєш, що може трапитися завтра», - повідомив перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.
    Також він закликав всі області України не бути байдужими та підтримати інші регіони, що постраждали від стихій протягом останнього часу.
    Довідково: 22 червня 2016 року внаслідок негоди та сильного граду постраждали 32 населених пункти у 7 районах Полтавської області. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.