• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держава до переселенців не має права ставитися як до людей другого сорту, – «Наш край»

    Опубликовано: 2016-06-23 12:58:08

    «Наш край» закликав уряд максимально спростити процедуру оформлення та ідентифікації соціальних виплат переселенцям, які живуть на неокупованій території. Про це заявив сьогодні голова Донецької обласної організації партії Сергій Третьяков.

    Він зазначив, що партія отримує численні звернення від людей, які були змушені покинути свої домівки. «Люди втекли від війни та знайшли прихисток на неокупованій території. Вони вже зробили свій вибір на користь України, а сьогодні їх мало не оголошують людьми другого сорту. Завдання держави – захистити їх та не ускладнювати їм життя. Кабмін має максимально спростили процедуру підтвердження проживання переселенців за фактичною адресою», – повідомив він.

    За його словами, слід спростити важку та забюрократизовану процедуру перевірки перебування за місцем фактичного проживання переселенців для отримання соціальних виплат. «У мене наявна процедура викликає багато запитань. По-перше, її проводять працівники соціального захисту, які не завжди компетентні у цьому питанні. А по-друге, саме від їх суб’єктивного висновку залежатиме, чи отримають гроші ті, кого й так спіткала лиха доля», – наголосив він.

    «Переселенці не мають ставати заручниками непрофесійності чи бездіяльності органів соціального захисту», – підсумував голова Донецької обласної організації партії «Наш край» Сергій Третьяков.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.