• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві хочуть створити Центр допомоги учасникам АТО

    Опубликовано: 2016-06-23 12:55:10

    Відповідний проект рішення «Про утворення Центру допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції» зареєстрував депутат Київради від фракції «Об'єднання «Самопоміч», співзасновник та член правління Київської міської спілки ветеранів АТО Максим Борозенець.

    Про це повідомляє прес-служба політичної сили.

    За словами депутата, цей проект рішення передбачає створення структурного органу КМДА, який матиме власне фінансування, працівників та директора, який обиратиметься на посаду на конкурсній основі.

     «Центр надаватиме консультативну допомогу, прийматиме документи для надання статусу ветеранів війни, для отримання пільг та соціальних гарантій, лікування, реабілітації та адаптації, працевлаштування та професійної підготовки. Також, проводитиме інформаційно-роз’яснювальну роботу з представниками громадських організацій, подаватиме пропозиції міському голові щодо вирішення нагальних проблем, інформуватиме та співпрацюватиме з громадськістю» , - зазначив Борозенець.

    Зараз проект рішення «Про утворення Центру допомоги учасникам антитерористичної операції» знаходиться на розгляді комісій Київради і буде виноситись на розгляд міської ради вже найближчим часом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.