• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак зобов’язав Держекоінспекцію до 8 липня перевірити проблемне столичне будівництва на дотримання природоохоронного законодавства

    Опубликовано: 2016-06-23 12:47:34

    Державна екологічна інспекція України до 8 липня має перевірити і  відзвітуватися за результатами перевірки дотримання норм природоохоронного законодавства під час здійснення будівництва по вулицям Микільсько-Слобідській та Сагайдака у Дніпровському районі Києва. Відповідне  доручення підписав Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак з метою перевірки інформації, яка надійшла від профільного Комітету ВР та низки громадських організацій.

    Зокрема, згідно з дорученням Міністра представники Державної екологічної інспекції мають до 8 липня здійснити перевірку на дотримання норм природоохоронного законодавства на будівельних об’єктах за вказаними адресами та  відзвітуватися за результатами перевірки.

    Також представники Державної екологічної інспекції  у разі виявлення порушень мають розрахувати розмір збитків і за наявності підстав передати матеріали перевірки до правоохоронних органів.

    Раніше до Комітету Верховної Ради України неодноразово надходили листи від громадян зі скаргами на діяльність забудовників по вул. Микільсько-Слобідській та вул. Сагайдака у Дніпровському районі Києва та проханням втрутитися у ситуацію. Представники громадських природоохоронних організацій також неодноразово наголошували на порушеннях норм природоохоронного законодавства під час ведення будівництва за вказаними адресами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.