• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протезування бійців АТО має відбуватися в Україні

    Опубликовано: 2016-06-22 12:08:52

    Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка переконаний, що українські захисники можуть отримувати всю необхідну допомогу щодо протезування в Україні, а не за кордоном, оскільки наша держава на сьогодні здатна протезувати будь-які випадки і надавати фаховий супровід і після самої процедури встановлення протезу.

    «Сьогодні не обов’язково витрачати кошти на протезування за кордоном. Павло Розенко запевнив що «гроші на протезування є»,  от якби їх скеровували куди потрібно. А так, Мінсоцполітики вперто  продовжує робити вигляд, що треба посилати бійців на протезування за кордон - затято ігноруючи той факт, що в Україні є вже всі можливості протезувати практично будь-які випадки, включно з міоелектричнми протезами рук, з високими ампутаціями - у трьох центрах - Львів, Київ та Харків.
    Натомість планується щедро закидати грішми платників податків закордонні фірми та їх українських посередників. А свої нехай закриваються чи сидять без зарплатні. Хоча можуть зробити якісну роботу, з належним подальшим сервісом, і за півціни», - пояснив голова Партії пенсіонерів.

    За словами Миколи Кукуріки, після встановлення протезу більшість бійців змушені повторно їхати за кордон за певний його експлуатації протезу, щоб вдосконалити роботу, однак у більшості учасників АТО вже не має безкоштовного обслуговування в дорогих клініках.

    «Українські фахівці дають безкоштовний медичний супровід на експлуатацію протезу і не потрібно їхати далеко, щоб , приміром, поставити його на місце в тих випадках, коли протез «злітає». А на сьогодні при будь-яких змінах захисник змушений їхати за кордон до саме тих фахівців, які встановлювати йому протез, щоб повторно відрегулювати його роботу і робить це у 80% випадків вже за власні кошти», - наголосив Кукуріка.

    Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Партія пенсіонерів засудила заяви міністра соцполітики Андрія Реви щодо підняття пенсіонерам пенсійного віку.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.