• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У обласній раді затвердили реформування виконавчого апарату

    Опубликовано: 2016-06-15 23:54:20

     

     

    Під час третього засідання Полтавської обласної ради депутати проголосували за рішення «Про структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради».

    На брифінгу після засідання голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький пояснив: реформування апарату - його ініціатива у відповідь на запит депутатів ради на підвищення якості обслуговування їх роботи.

    - У основі реформування роботи апарату - не збільшення чисельності працівників, а оптимізація його роботи. Ми впроваджуємо 2 додаткові відділи — інвестиційної діяльності і з питань земельних відносин та надрокористування. У першому відділі будуть працювати фахівці з інвестування, збирати, обробляти статистичну інформацію, а також працюватимуть із міжнародними грантовими організаціями. Другий відділ працюватиме над питаннями найгострішими сьогодні соціальними питаннями - надання погоджень на розробку родовищ, земельні питання. Однією з особливостей відділу стануть експертні висновки, які допоможуть депутатам розібратись у тому чи іншому питанні, - пояснив голова обласної ради.

    Виконавчий апарат Полтавщини, за співвідношенням чисельності населення, чисельності депутатського корпусу, - найменший серед обласних рад України - 37 працівників. Тому було ухвалено збільшити кількість працівників до 53-ти, на їхні зарплати та інші оргвитрати піде близько 800 тис грн.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.