• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За фактом вибуху на території військового полігону в Чернігівській області розпочато кримінальне провадження

    Опубликовано: 2016-06-10 08:43:14

    За фактом вибуху на території військового полігону в смт. Гончарівське військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.414 Кримінального Кодексу України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення).
    Установлено, що троє військовослужбовців строкової служби військової частини розпалили вогнище на неперевіреній ділянці полігону, де здетонував та вибухнув невстановлений вибуховий пристрій.  Внаслідок чого загинуло двоє військових та ще один отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та струсу головного мозку.
    На даний час слідчими військової прокуратури гарнізону проводиться огляд місця події та інші першочергові слідчі дії направлені на встановлення обставин та причин вибуху,  перевіряються дії командування військової частини на предмет неналежного виконання службових обов’язків щодо проведення заходів з прибирання територій полігону після проведення навчань та учбових стрільб.
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.