• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З 13 червня у складі потяга Київ-Ужгород курсуватиме вагон-автомобілевоз

    Опубликовано: 2016-06-09 12:45:46

    ПАТ «Укрзалізниця» з 13 червня призначила курсування вагона-автомоблевоза у складі потяга №81/82 сполученням Київ-Ужгород-Київ. Вагон для перевезення автомобілів відправлятиметься із Києва з 13 червня по понеділках, середах та п’ятницях, із Ужгорода – з 14 червня по вівторках, четвергах та суботах.
    Окрім того, змінюється періодичність курсування вагона-автомобілевоза за маршрутом Київ – Львів – Київ у складі поїзду № 49/50 сполученням Київ – Трускавець – Київ. З 10 червня вагон курсуватиме 1 раз на тиждень, відправлятиметься із Києва щоп’ятниці, зі Львова –  щонеділі.
    Вагон-автомобілевоз – це цілісно металевий вагон, у середині якого передбачені спеціальні засоби для кріплення автомобіля, а також система охорони. Його місткість –  4-7 автомобілів, залежно від габаритів. Вагон-автомобілевоз супроводжує провідник, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто на шляху прямування.
    Скориставшись послугою вагонів-автомобілевозів можна, незалежно від погодних умов, доїхати до місця призначення найбільш безпечним транспортом зі своїм автомобілем, при цьому відпочиваючи в комфортних умовах та зберігаючи ресурс автомобіля.

    Отримати інформацію щодо перевезення автомобіля (курсування вагона-автомобілевоза та наявність місць) можна у багажних відділеннях на станціях відправлення:
    - Київ, пл. Вокзальна, 1, тел. (044) 465-20-55,
    - Львів, пл. Двірцева, 1, тел. (032) 226-20-62 (64),
    - Ужгород, вул. Станційна, 9, тел. (031) 269-37-0, (031) 269-37-09.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.