• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 7 червня ц. р. Київська облрада передбачила 4 млн грн на фінансування заходів з енергозбереження за програмою «теплих» кредитів

    Опубликовано: 2016-06-09 12:05:34

    Вже в цьому році мешканці Київщини матимуть можливість скористатися одразу двома програмами з енергозбереження – державною та обласною, за якими здійснюється відшкодування частини суми кредиту на придбання «негазових» котлів, енергозберігаючого обладнання та матеріалів.
    7 червня 2016 року на сесії Київської обласної ради було прийнято рішення про внесення змін до вже діючої Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Київської області на період 2015 - 2016 роки. Цими змінами передбачено, що в цьому році на відшкодування частини суми «теплого» кредиту з місцевого бюджету буде виділено 4 млн гривень. За цією Програмою компенсацію частини енергоощадного кредиту отримають фізичні особи у розмірі 10% при придбанні «негазових» котлів та 15% - енергоефективного обладнання та матеріалів.
    «Як людину, і як Голову Держенергоефективності мене дуже тішить, що місцеві органи влади сьогодні досить активно долучаються до ініціатив Уряду у сфері енергоефективності та енергозбереження і роблять практичні кроки щодо співфінансування державної програми з утеплення житла», - наголосив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та додав, що прийняте Київською обласною радою рішення про фінансування Програми має стати прикладом для тих органів місцевого самоврядування, які лише розглядають таку можливість.
    Управління комунікації та зв’язків з громадськістю

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.