• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Скороход: «За чотири місяці економічний ефект від діяльності слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві перевищив 1 мільярд гривень»

    Опубликовано: 2016-05-17 14:52:29

    Перший заступник начальника Головного управління ГУ ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход, коментуючи результати роботи слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві за січень-квітень 2016 року зазначив, що економічний ефект від вжитих заходів за вказаний період склав 1 мільярд 9 мільйонів гривень та він перевищує економічний ефект  від діяльності усіх інших регіональних підрозділів податкової міліції разом.
    Зокрема, в ході досудового розслідування кримінальних проваджень відшкодовано завдані державі збитки на загальну суму майже 132 мільйони гривень, а по закінчених кримінальних провадженнях відшкодовано до бюджету ще додатково 82,4 мільйона гривень.
    З підприємств реального сектору економіки, що скористались послугами ліквідованих у поточному та минулому роках «конвертаційних центрів» до бюджету за результатами здійснених перевірок стягнуто 152,1 мільйона гривень податків.
    Крім того, під час заходів, направлених на запобігання незаконному відшкодуванню ПДВ з бюджету, вдалося попередити вимивання з державної скарбниці коштів на загальну суму понад 605 мільйонів гривень.
    Не залишився поза увагою столичної податкової міліції і ринок підакцизних товарів. З початку року було припинено діяльність 6 підпільних виробництв фальсифікованого алкоголю та паливно-мастильних матеріалів, з незаконного обігу вилучено продукції на 38,4 мільйона гривень.
    «Ми не зупиняємось на досягнутому та продовжуємо роботу, направлену на детінізацію економіки» - зауважив очільник столичної податкової міліції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.