• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жахлива трагедія на Львівській залізниці: 15-річний школяр ліг на колію та вчинив самогубство

    Опубликовано: 2016-05-12 08:48:35

    11 травня о 2:43 год. черговому по станції Підзамче надійшло повідомлення від машиніста поїзда №43 Івано-Франківськ – Київ про те, що смертельно травмовано невідомого чоловіка.  Побачивши людину на колії, машиніст застосував екстрене гальмування, однак попередити наїзд не вдалось. Під час огляду місця події залізничники та правоохоронці знайшли у речах потерпілого, 15-річного школяра, фотоапарат із відеозаписом, на якому хлопець прощається із рідними та говорить про намір скоїти самогубство.
    Шановні громадяни! Львівська магістраль вкотре закликає вас дотримуватись правил поводження на об’єктах залізниці, бути розсудливим та зважати на безпеку інших людей, адже подібні вчинки – не лише вірна та страшна смерть для самогубця, але й небезпека для життя багатьох людей, які перебувають у потязі. І через нерозсудливість та необдуманість вчинків на залізницях України щорічно гинуть понад 400 сторонніх осіб!
    Нагадаємо, за 4 місяці поточного року через власну необережність та нехтування правилами поводження на об’єктах залізничної інфраструктури на Львівській магістралі травмувались 35 сторонніх осіб, 22 із них – смертельно.  Серед травмованих 2 дітей віком до 16 років, одна дитина внаслідок травм загинула.
    Довідково. Аби убезпечити власне життя та здоров’я, пішоходам дозволено переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). Водночас суворо заборонено ходити по залізничних коліях та наближатися до них на відстань менше п'яти метрів.
    На станціях і перегонах неприпустимо пролізати під вагонами і перелізати через автозчепи для переходу через колію. Також за правилами безпеки не дозволено підходити ближче ніж на 0,5 метра до краю платформи після оголошення про подачу або прибуття поїзда до його повної зупинки. Зважаючи на велику кількість випадків травмування у нетверезому стані, заборонено знаходитись на об’єктах залізничного транспорту під впливом алкоголю чи інших психотропних речовин.
    Також дуже важливо не переходити та переїжджати залізничні колії при закритому положенні шлагбаума або при червоному світлі світлофора та звуковому сигналі переїзної сигналізації. Автомобілісти повинні пам’ятати, що ДТП на залізничних переїздах трапляються переважно саме з вини водіїв автотранспорту, які насамперед мають берегти життя та здоров’я собі та пасажирам.

    Спільними зусиллями збережімо життя!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.