• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Харкові запрацювали мобільні центри зайнятості

    Опубликовано: 2016-05-04 10:47:36

    У Харкові стартували виїзні інформаційно-роз’яснювальні кампанії з питань зайнятості. Протягом травня 2016 року 3 рази на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 10 до 17 год. поблизу найбільших транспортних вузлів: залізничний вокзал «Харків-Пасажирський», автостанція №6 (станція метро «Пролетарська»), автовокзал (станція метро «Холодна гора») працюватимуть мобільні центри зайнятості.
    Громадянам презентуватимуться послуги з професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та переваги військової служби за контрактом. Особлива увага приділятиметься внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО. Люди зможуть отримати консультації фахівців щодо порядку реєстрації в центрі зайнятості та соціального захисту від безробіття, з правових аспектів працевлаштування, навчання тощо.
    Особи, які вперше шукають роботу, або ті що бажають її змінити чи тільки обирають свій професійних шлях зможуть правильно зорієнтуватись на ринку праці, визначити професії, затребувані роботодавцями, дізнатись про актуальні вакансії, потреби роботодавців, послуги служби зайнятості. Отримають рекомендації з підготовки професійного резюме та ефективної поведінки під час пошуку роботи. Разом з працівниками центрів зайнятості у мобільних центрах працюватимуть і представники військкоматів. Вони розкажуть про наявність вакантних місць для проходження військової служби за контрактом, умови та терміни укладання контракту, грошове забезпечення та пільги.
    Відвідувачі мобільних центрів зайнятості зможуть безкоштовно пройти профдіагностичне комп’ютерне тестування «Профексперт», визначити свої професійні здібності та нахили, переглянути відеоролики про популярні професії.
    Харків’яни, внутрішньо переміщені особи та гості міста, завітавши до мобільних центрів зайнятості, зможуть в невимушеній атмосфері пристосуватись до сучасних умов ринку праці, знайти роботу до душі та вирішити складні життєві ситуації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.