• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд Гройсмана за тиждень зробив для пенсіонерів більше, аніж Яценюк за весь час

    Опубликовано: 2016-04-29 08:46:29

    Довгі місяці протесту та численних звернень до уряду з вимогами скасувати податки з пенсій для літніх українців врешті-решт були почуті. Новий уряд Володимира Гройсмана продемонстрував, що до думок Партії Пенсіонерів України прислуховуються та йдуть назустріч простим українцям.

    Відстоюючи права пенсіонерів, наша партія цінує крок, який робить новий уряд, скасовуючи податки із пенсій.  На сьогодні, працюючі пенсіонери трудяться не від розкоші, а через необхідність заробити на ліки та харчі, тому обкладати таку важку працю податком – верх ганьби та цинізму, а особливо, зважаючи на суспільно-економічну ситуацію, яка сьогодні склалась в Україні.

    Партія Пенсіонерів вкотре звертається до уряду із проханням швидко реалізувати цю добру ініціативу, а до народних депутатів – одноголосно підтримати скасування податків із пенсій. Ми щиро віримо, що новий уряд піде назустріч простим українцям, які віддали своє життя та довгі роки праці для розбудови України, тому сьогодні новому поколінню політиків потрібно пам’ятати про важкий труд своїх батьків та дідів і цінувати їхню працю.

    Висловлюємо сподівання, що уряд Володимира Гройсмана співпрацюватиме із громадянами України, дослуховуючись до їхніх інтересів, вимог, думок. Лише так можна будувати нову суспільну модель відносин, де права людини –найважливіша їх складова.

    Голова Партії Пенсіонерів України Микола КУКУРІКА

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.