• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кукуріка: підвищення пенсій у травні вже «з’їла» інфляція

    Опубликовано: 2016-04-25 08:43:35

    Підняття пенсії на 6% в травні не передбачатиме жодного покращення соціальних стандартів, адже ці кошти вже давно з’їла інфляція, натомість пенсіонерів очікує суттєве погіршення соцстандартів. Про це сьогодні повідомив голова “Партії Пенсіонерів України” Микола Кукуріка.

    “Минулого року пенсіонери отримали підвищення пенсій на 13% при офіційній інфляції 43%, жодної копійки із державного бюджету на компенсації різниці ніхто досі не скерував. Як сьогодні можна говорити про підняття соціальних стандартів, якщо вони апріорі від’ємні. Держава не компенсувала пенсіонерам стару інфляційну різницю, тому обіцяних 6% підвищення – ще минулого року “з’їла” інфляція”, - повідомив голова Партії Пенсіонерів України.

    Кукуріка також нагадав, що підвищення пенсії на 6% із 1 травня торкнеться лише 6,5 мільйонів від всіх пенсіонерів, а ще 7 мільйонів, навпаки, протягом року на 12% додатково втратять свої доходи, адже їх підвищення не стосуватиметься.

    “Особливого цинізму додає той момент, що, перебуваючи останній день на посту спікера, Володимир Гройсман вшестеро підвищив зарплатню народним депутатам, краще б він скерував їх на потреби пенсіонерів та інвалідів, яким ці кошти потрібні набагато більше.”, - зауважив Микола Кукуріка.

    Нагадаємо, раніше Партія Пенсіонерів України повідомила, що підняття пенсійного віку в Україні поки не очікується.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.