• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Міжнародному аеропорту Одеса готуються до запуску освітнього проекту «Крила мрії»

    Опубликовано: 2016-04-19 08:45:20

    Міжнародний аеропорт Одеса спільно з партнерами розпочинає підготовку до запуску освітнього проекту «Крила мрії», який покликаний популяризувати серед підлітків інтерес до цивільної авіації. Членами клубу можуть стати діти віком від 10 до 16 років.

    «Це не комерційний проект. У його реалізації будуть задіяні фахівці аеропорту, авіакомпаній, представники туристичного бізнесу міста та інші соціально відповідальні компанії, які готові на волонтерських засадах ділитися своїм досвідом і знаннями з підростаючим поколінням», - говорить Віталій Портянко, директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса».

    Для того щоб взяти участь в заняттях клубу, всім бажаючим необхідно до 1 серпня 2016 року залишити заявку в магазині подорожей «Поїхали» за адресою: вул. Жуковського, 15, Одеса.

    «На заняттях юні слухачі не тільки дізнаються багато про сучасну індустрію авіації, але і побувають за лаштунками аеропорту. Юних авіаторів чекають зустрічі з заслуженими льотчиками-інструкторами цивільної авіації, інтерактивні подорожі по країнах, вони зможуть самостійно вибрати та забронювати авіаквитки, готель, трансфер, правильно організувати екскурсійну програму та багато іншого», - каже Валерія Трійникова, куратор та ідейний натхненник клубу, директор магазина подорожей «Поїхали».

    Заняття стартують 1 вересня 2016 року і триватимуть до 31 березня 2017 року. За підсумками курсу кращий слухач отримає путівку на відомий у всьому світі авіасалон Ле-Бурже, у Франції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.