• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Університет банківської справи отримав гран-прі за досягнення у працевлаштуванні випускників вищого навчального закладу

    Опубликовано: 2016-04-18 12:26:12

    Університет банківської справи отримав гран-прі у номінації «Досягнення працевлаштування випускників вищого навчального закладу» на 29-ій Міжнародній спеціалізованій виставці "Освіта та кар’єра – 2016”, що проходить у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім».

    В Університеті банківської справи функціонує Центр працевлаштування випускників, метою діяльності якого є професійна допомога випускникам щодо пошуку роботи у фінансово-кредитних установах, на підприємствах різних форм власності та в організаціях.

    Зокрема, в університеті створено банк даних працевлаштування випускників. Робота банку даних працевлаштування студентів ведеться на факультетах інститутів університету. Пропозиції щодо працевлаштування випускників надходять від банківських установ, страхових компаній, аудиторських фірм, підприємств, установ, організацій різних галузей. За актуальність даних відповідають працівники деканатів, які заносять в базу відомості про працевлаштування студентів. У 2015 році були працевлаштовані 83,3% випускників університету.

    У Львівському інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» з 2003 року проводиться щорічний Ярмарок працевлаштування, де студенти інституту знаходять своє перше робоче місце, а також базу проходження виробничої і переддипломної практик. Наприклад, студенти старших курсів Харківського інституту університету спеціальності «Банківська справа», за результатами стажування були працевлаштовані у ТОВ «СіЕс софт» (м. Харків), що спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі й розвитку систем автоматизації для банків.

    Розвивається міжнародне співробітництво із навчальними закладами, фаховими об’єднаннями, що відкриває нові можливості для випускників навчального закладу. Студенти Університету банківської справи мають можливість отримати разом із дипломом Університету диплом європейського вищого навчального закладу-партнера, що визнається працедавцями Європейського Союзу.

    В Університеті студенти стажуються у провідних банківських і фінансових установах Європейського Союзу (Федеральний банк Німеччини, Національний банк Польщі, PKO Bank Polski SA, фінансово-кредитні установи Чехії, фондові біржі) та України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.