• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінрегіон затвердив 19 інвестиційних проектів Київської області на 2016 рік

    Опубликовано: 2016-03-21 15:54:25

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України затвердило  19 інвестиційних проектів Київської області на 2016 рік. Вони отримають фінансування з Державного Фонду регіонального розвитку на загальну суму 97,1 млн гривень.
    Із державного бюджету будуть профінансовані соціальні об'єкти – будівництво гімназії у м. Буча і школи у м. Українка Обухівського району, школи мистецтв та ремесел у с. Велика Олександрівка Бориспільського району, дошкільного навчального закладу в с. Фурси Білоцерківського району, реконструкція будівлі з перепрофілюванням під дошкільний навчальний заклад у м. Ірпінь та ДНЗ у м. Вишневе Києво-Святошинського району, приміщень медичної амбулаторії с. Плесецьке Васильківського району.
    Крім того, виділені кошти на реконструкцію теплового пункту ТП-9 з технічним переоснащенням під котельню в м. Біла Церква, будівництво котельні школи у с. Острів та школи-дитячого садку в с. Савинці Рокитнянського району,  реконструкцію каналізаційних очисних споруд у смт. Борова Фастівського району, установку зовнішнього електропостачання та вуличного освітлення у с. Мокрець і с. Бервиця Броварського району, придбання санітарного транспорту для Таращанського центру первинної медико-санітарної допомоги, реконструкцію каналізаційних очисних споруд у м. Славутич та мережі водопостачання житлового масиву в м. Сквира.
    З Фонду регіонального розвитку передбачено фінансування туристичного бренду "Київщина туристична" та його подальша популяризація. У місті Бровари кошти виділено на капітальний ремонт інфраструктури та благоустрій парку "Перемога", а також на ремонт приміщень адміністративної будівлі під центр надання адміністративних послуг.
    Перший заступник голови  Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе:
    «Фінансування з Державного Фонду регіонального розвитку - це дійсно суттєві інвестиції для територіальних громад Київщини. Громади мають використовувати всі можливості для залучення коштів на соціальний розвиток та розвиток інфраструктури свого села чи міста».

    Прес-служба першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Лева Парцхаладзе

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.