• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під ЦВК вимагають призначення виборів до райрад Києва

    Опубликовано: 2016-03-21 12:55:28

    «Об’єднання «Самопоміч», «Батьківщина», «УКРОП», «Свобода», «Демальянс»,  «Громадянська позиція», «Республіка», «Сила Людей», «Національна Демократична партія України» та інші демократичні політичні сили вимагають від ЦВК призначення виборів до районних рад Києва на 29 травня 2016 року.
    Відповідно до чинного законодавства, 21 березня – останній день, коли ЦВК може призначити вибори в Києві на 29 травня.
    «Виборчий процес у Києві було зірвано за допомогою трьох інструментів: політичного замовлення, спотвореного правосуддя та бездіяльності ЦВК. Ми проти політичних фобій, що перетворили Київ у аутсайдера з децентралізації», – заявив під час мітингу голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» в Київраді Сергій Гусовський.
    Представники політичних сил передали голові ЦВК Михайлу Охендовському звернення народних депутатів України з вимогою призначити вибори до райрад столиці.
    Як відомо, вперше за історію незалежної України виборчий процес до районних рад у Києві був зупинений ухвалою Окружного адміністративного суду Києва від 27 січня 2016 року. 29 січня представники демократичних політичних сил звернулися до Президента України та подали заяви до Генеральної прокуратури України і Національного антикорупційного бюро щодо винесення завідомо неправосудного рішення суддею Окружного адмінсуду столиці.
    Окрім того, «Об’єднання «Самопоміч» зареєструвало у Верховній Раді законопроект про призначення виборів до райрад Києва на 29 травня 2016 року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.