• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завершено конкурс на посаду голови правління НДУ

    Опубликовано: 2016-03-21 08:39:12

    Конкурсна комісія рекомендувала Наглядовій раді НДУ затвердити Міндаугаса Бакаса головою правління.
     
    Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посаду голови правління ПАТ «Національний депозитарій України» завершила другий етап відкритого конкурсу.
     
    Протягом останніх тижнів були проведені співбесіди з чотирма фіналістами першого етапу конкурсу – Міндаугасом Бакасом (Mindaugas Bakas), Анджеєм Рабаджийскі (Angel Rabadzhiyski), Русланом Магомедовим, Андрієм Порадою – та відібрано остаточного кандидата на посаду голови правління НДУ. Зокрема, конкурсна комісія рекомендувала Наглядовій раді затвердити Міндаугаса Бакаса головою правління ПАТ «Національний депозитарій України».
     
    До відома, з січня 2012 року Міндаугас Бакас працював на посаді СЕО Центрального депозитарію цінних паперів Литви, а до того 5 років був начальником департаменту розвитку ринку NASDAQ OMX Vilnius. З 2001 по 2007 рік Міндаугас працював у Swedbank як голова / проектний менеджер напрямку депозитарного обслуговування. Ще раніше, з 1997 по 2001 роки, був начальником відділу депозитарного обслуговування у литовському SEB bankas.
     
    Засідання Наглядової ради НДУ, на якому очікується затвердження результатів конкурсу, відбудеться у понеділок, 21 березня 2016 року.
     
    Остаточно кандидатуру голови правління НДУ повинні затвердити загальні збори акціонерів НДУ, які призначені на 26 квітня 2016 року.
     
    Нагадаємо, рішення про проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів на посаду голови правління НДУ прийнято Наглядовою радою 11 грудня 2015 року. Члени Наглядової Ради вирішили провести публічний відбір кандидатів на посаду керівника НДУ зважаючи на необхідність більш активного розвитку депозитарію та посилення його функцій, зокрема, запровадження найкращих світових стандартів депозитарного обслуговування, внесення системних змін в роботу програмно-технічного комплексу депозитарію та інші зміни, які дозволять прийняти рішення про консолідацію депозитарного обліку всіх цінних паперів емітованих в Україні (включаючи державні цінні папери) та іноземних цінних паперів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.