• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-03-18 08:54:49

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 17 березня 2016 року.

     

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

     

    1. Про затвердження Плану-графіка проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів Комісії на IІ квартал 2016 року

    прийнято рішення

     

    2. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ФК «СОКРАТ» ідентифікаційний код юридичної особи 32109383 (брокерська діяльність, дилерська діяльність, андеррайтинг)

    прийнято рішення

    3. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ПАРЛАМЕНТ»

    прийнято рішення

    4. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ_«СТРОЙ_ІНВЕСТ_УКРАЇНИ»

    прийнято рішення

    5. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ПРУДЕНТ»

    прийнято рішення

    6. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ПрАТ)«КІНТО»

    прийнято рішення

    7. Щодо звіту інтервального спеціалізованого пайового інвестиційного фонду «ОТП Валютний» ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ОТП КАПІТАЛ»

    прийнято рішення

    8. Про затвердження Положення про здійснення фінансового моніторингу професійними учасниками ринку цінних паперів (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    9. Щодо проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання Державного концерна «Укроборонпром»

    прийнято рішення

    із зауваженнями

    10. Щодо внесення  змін до інформації  про ТОВ «УКРАЇНСЬКЕ КРЕДИТНО-РЕЙТИНГОВЕ АГЕНТСТВО», що міститься в Державному реєстрі уповноважених рейтингових агентств

    прийнято рішення

    11. Щодо реєстрації випуску акцій Публічного акціонерного товариства «Перехідний банк «РВС БАНК»

    прийнято рішення

    12. Щодо видачі свідоцтва про реєстрацію випуску акцій Публічного акціонерного товариства «Птахогосподарство «Червоний прапор»

    прийнято рішення

    13. Про внесення змін до Порядку складання та подання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    14. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «ФОНДОВА КОМПАНІЯ «РУБІН», код за ЄДРПОУ 20115415 (брокерська діяльність, дилерська діяльність, діяльність з управління цінними паперами)

    прийнято рішення

    15. Про погодження внутрішніх документів СРО «Українська асоціація інвестиційного бізнесу» (змін до них)

    прийнято рішення

    16. Про відмову в погодженні внутрішніх документів саморегулівної організації професійних учасників фондового ринку «Асоціації «Українські фондові торговці» (змін до них)

    прийнято рішення

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.