• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-02-29 08:49:12

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 26 лютого 2016 року.

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

    1. Щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення захисту прав споживачів фінансових послуг» (реєстраційний № 2456-д від 29.12.2015)

    прийнято рішення

    2. Щодо погодження «Освітньої програми навчання відповідальних працівників, а також інших працівників ринку цінних паперів, залучених до проведення фінансового моніторингу, щодо запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»

    прийнято рішення

    3. Про надання Чир’єву Д.О. письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку  ТОВ «БУДБРОК»

    прийнято рішення

    4. Про переоформлення ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з організації торгівлі на фондовому ринку  ПрАТ  «Придніпровська фондова біржа», код за ЄДРПОУ 25535920

    прийнято рішення

    5. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ПТДФК» ідентифікаційний код юридичної особи 39996566 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

    прийнято рішення

    6. Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ФОНДОВИЙ ТРЕЙДЕР» (ідентифікаційний код юридичної особи 39845530)

    прийнято рішення

    7. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ КАПІТАЛ», ідентифікаційний код юридичної особи  34730821

    прийнято рішення

    8. Про затвердження Змін до Порядку зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    9. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Щодо врегулювання окремих питань, пов’язаних з припиненням провадження професійної діяльності на фондовому ринку - депозитарної діяльності» (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    10. Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

    прийнято рішення

    11. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    12. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    13. Щодо реєстрації випуску акцій Публічного акціонерного товариства «СПЕКТР-СМІЛА»

    прийнято рішення

    14. Щодо реєстрації змін до проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства “Комерційний банк “Інвестбанк”

    прийнято рішення

    15. Щодо відмови в реєстрації змін до проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «ГЛОБУС»

    прийнято рішення

    16. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «КРИМ ПРИВАТБАНК»

    прийнято рішення

    17. Щодо скасування реєстрації випуску звичайних іпотечних облігацій (серія В) Публічного акціонерного товариства «Агентство по рефінансуванню житлових кредитів»

    прийнято рішення

    18. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль»

    прийнято рішення

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.