• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Двом колишнім полковникам Збройних Сил України повідомлено про підозру у державній зраді та дезертирстві

    Опубликовано: 2016-02-29 08:44:30

    Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону у встановленому законом порядку повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111  та ч. 2 ст. 408 КК України, полковникам К. та Г..

    В ході слідства встановлено, що вказані особи після тимчасової окупації півострова Крим умисно не прибули для подальшого проходження військової служби до м. Чернігова, до в/ч А4444, маючи для цього об’єктивну можливість, та перейшли на бік Збройних сил держави–агресора, зняли Державний прапор України і підняли взамін нього прапор РФ, прийняли присягу на захопленому аеродромі за участі вищого офіцерського складу Збройних сил РФ.

    Наразі вони проходять військову службу на відповідних посадах в складі Державного авіаційного науково-випробувального центру 929 Державного літно-випробувального центру Військово-повітряних сил РФ.

    Під час слідства здобуто беззаперечні докази у виді документів, показань  свідків та відеоматеріалів.

    По вказаному кримінальному провадженню планується здійснити спеціальне досудове розслідування в порядку, встановленому статтею 297-1 КПК України.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.