• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 27 березня виборів до райрад не буде, - Гусовський

    Опубликовано: 2016-02-17 15:29:37

    «27 березня вибори до райрад не відбудуться. Наразі - завдяки рішенням двох судових ланок», - про це повідомив Сергій Гусовський, голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді.

    «Сьогодні ГО «Наждак» скористалося одним із юридичних механізмів для маніпуляцій над виборчим правом, - подало апеляційну скаргу на нову ухвалу судді Окружного адміністративного суду Києва пана Огурцова (від 15 лютого) і заявило клопотання перед Апеляційним судом про об'єднання розгляду скарг від ЦВК і ГО «Наждак», - пише Гусовський.

    За його словами, Апеляційний суд проігнорував протести ЦВК та представників низки політичних сил, об'єднавши скарги ЦВК і ГО «Наждак».

    «Наслідки: призначення нової колегії суддів, нового засідання і т.п. Пауза дорівнює скасуванню виборів до райрад Києва на невизначений термін», - пояснив Сергій Гусовський.

    «Наша система судочинства і JUSTICE - це дуже різні речі», - резюмував лідер Київської Самопомочі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.