• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УСІ ДОНОРИ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ – В ОДНОМУ МІСЦІ

    Опубликовано: 2016-02-17 13:45:10

    Торгово-промислова палата України вперше збирає під одним дахом представників міжнародних організацій, які надають фінансову та технічну допомогу малому та середньому бізнесу (МСБ). Перший український форум «Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього бізнесу» відбудеться в ТПП України 18 лютого 2016 року.
    На форумі будуть представлені програми підтримки бізнесу, що діють в Україні. Зокрема, програми Європейського Союзу, Європейського банку реконструкції та розвитку (EBRD), Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), фонду для сприяння розвитку енергоефективності й відновлювальної енергетики «Green for Growth Fund, Southeast Europe» (GFF), Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO), посольства Канади в Україні, служб старших експертів з Німеччини, Швейцарії та Королівства Нідерландів — SES, SEC та PUM, а також низки українських банків. Також будуть представлені можливості мережі Enterprise Europe Network для розвитку українського бізнесу.
    Мета заходу — створити унікальну можливість для малих і середніх підприємств дізнатися про актуальні програми підтримки бізнесу й отримати консультації щодо участі в них «із перших вуст» від експертів та представників іноземних донорських, фінансових та інших організацій. Планується, що надалі форум матиме щорічний характер, а також буде проводитися в регіонах.
    Протягом форуму відбудуться кілька практичних майстер-класів:
    1.Майстер-клас від GFF. Слухачі дізнаються про можливості використання бізнесом сучасних енергозберігаючих технологій  та про економічні вигоди від їх запровадження. Крім того, енерго-експерт безкоштовно консультуватиме бізнес щодо оптимізації енергоспоживання підприємств, а банківський фахівець — щодо можливосетй кредитування.
    2.Креативна майстерня від GIZ за програмою «Fit for Partnership». Слухачі отримають вичерпні відповіді на питання: Як вийти на ринок ЄС? Як знайти партнера в ЄС? Що український бізнес може запропонувати іноземному партнеру?

    Захід є безкоштовним для відвідувачів та проводиться за підтримки офіційного партнера — інвестиційного фонду для сприяння розвитку енергоефективності й відновлювальної енергетики «Green for Growth Fund, Southeast Europe».
     
    Акредитація ЗМІ для роботи на форумі проводитиметься до 17.00
     17 лютого за телефоном: (044) 279-18-99. Контактна особа: Ксенія Файчук.
     
    Прес-служба ТПП України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.