• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міжнародний аеропорт Одеса продовжує модернізацію парку аеродромної техніки

    Опубликовано: 2016-02-17 09:04:28

    В рамках програми з модернізації парку аеродромної техніки в Міжнародному аеропорту Одеса введено в експлуатацію амбуліфт вартістю понад 3 млн. гривень.
     
    Амбуліфт забезпечує комфортне транспортування маломобільних пасажирів з терміналу аеропорту в салон літака та назад. Амбуліфт дозволяє забезпечити одночасне транспортування чотирьох осіб, і підходить для використання з усіма типами повітряних суден.

    Нагадаємо, в одеському аеропорту діє програма зі створення безбар'єрного середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями: встановлені пандуси, створена спеціальна група супроводу маломобільних пасажирів на всіх етапах перебування в аеропорту. У міжнародному залі вильоту обладнана спеціальна вбиральня кімната для малорухомих громадян. Новий термінал Міжнародного аеропорту Одеса також буде повністю адаптований для людей з особливими потребами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.