• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-02-17 09:01:23

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 16 лютого 2016 року.

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 

    1. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «АЙРІС КЕПІТАЛ» ідентифікаційний код юридичної особи 40124165 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

    прийнято рішення

    2. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ_«ФК_«ІНВЕСТА»

    прийнято рішення

    3. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ КУА «ДЕЛЬТА»

    прийнято рішення

    4. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА ОЗОН»

    прийнято рішення

    5. Щодо звіту пайового венчурного недиверсифікованого закритого інвестиційного фонду «ЗОЛОТІ ВОРОТА» ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «РОЯЛ ФІНАНС»

    прийнято рішення

    6.  звіту пайового венчурного інвестиційного фонду недиверсифікованого виду закритого типу «Затишне житло» ТОВ «Компанія з управління активами «Актив»

    прийнято рішення

    7. Щодо відновлення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, емітованих ПрАТ «Управління механізації будівництва «Генічеськагробуд»

    прийнято рішення

    8. Щодо зупинення торгівлі  цінними паперами ПАТ «ХІММЕТ» на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    9. Щодо зупинення торгівлі  цінними паперами ПАТ «НІКОНД» на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    10. Щодо зупинення торгівлі цінними паперами ПАТ «УКРБУДЕНЕРГОТЕХНОЛОГІЯ» на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    11. Щодо зупинення торгівлі  цінними паперами ПАТ «ГРАНІТНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    12. Щодо зупинення торгівлі  цінними паперами ПАТ «ЕКСПО НАФТА ПРОДУКТ»  на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    13. Щодо зупинення торгівлі  цінними паперами ПАТ «ФК «КРЕДИТ СЕРВІС» на будь-якій фондовій біржі

    прийнято рішення

    14. Щодо затвердження завдання на голосування членам наглядової ради, що представляють інтереси держави, на засіданні наглядової ради ПАТ «Національний депозитарій України»

    прийнято рішення

    15. Щодо внесення  змін до інформації про ТОВ «УКРАЇНСЬКЕ КРЕДИТНО-РЕЙТИНГОВЕ АГЕНТСТВО», що міститься в Державному реєстрі уповноважених рейтингових агентств

    прийнято рішення

    16. Щодо врегулювання питання забезпечення обліку прав на цінні папери емітента ВАТ «Завод «Квант»

    прийнято рішення

    17. Щодо скасування реєстрації випуску опціонних сертифікатів та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску опціонних сертифікатів Товариства з обмеженою відповідальністю «Ринок-1» (серії А, В, С, D)

    прийнято рішення

    18. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Порядку складання та подання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку»  (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    19. Інформація про виконання заходів з попередження, виявлення та припинення правопорушень, пов'язаних з корупцією у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку за 2015 рік

    до відома

    20. Інформація про стан кадрової роботи та з питань дотримання законодавства про державну службу в  Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку за 2015 рік

    до відома

    21. Про внесення змін до Положення про порядок складання та розкриття інформації компаніями з управління активами та особами, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.