• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Піковський зустрівся з компаніями-членами Американської Торгівельної Палати в Україні

    Опубликовано: 2016-02-17 08:54:55

    Днями в Київській міській митниці відбулась зустріч її керівника Ігоря Піковського з керівництвом ради директорів та керівництвом Комітету Палати.

    Ключовою темою зустрічі стало обговорення питань співробітництва у митній сфері.

    Під час зустрічі, було обговорено коло питань, пов‘язаних з імпортом товарів із звільненням від ввізного мита відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, загальним порядком видачі сертифікатів EUR.1 та можливості видачі сертифікату EUR.1 при реекспорті (після режиму переробки на митній території України) для продуктів переробки, при виробництві яких використовувалась сировина, походженням із третіх країн.

    Учасниками зустрічі, також, було розглянуто питання щодо здійснення митними органами верифікації сертифікатів форми СТ-1 при митному оформленні товарів із застосуванням преференції відповідно до Договору про зону вільної торгівлі.

    Серед іншого, представників Палати цікавило питання визначення митної вартості товарів при митному оформленні та обґрунтованість вимог митного органу запитувати додаткові документи відповідно до ст.53 Митного кодексу України.

    Наостанок, сторони зустрічі обговорили митне оформлення за декларацією типу ІМ 40ЕА.

    В ході заходу, Ігорем Олександровичем було обговорено всі питання, підняті під час зустрічі представниками Палати, надано роз‘яснення та наведено відповідні статистичні дані тощо.

    Під час зустрічі було досягнуто домовленостей щодо проведення ряду локальних робочих нарад з компаніями-членами Палати, які здійснюють зовнішньоекономічні операції в зоні діяльності столичної митниці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.