• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Максим Мартинюк: Я тримаю процес виділення землі учасникам АТО під особистим контролем

    Опубликовано: 2016-02-12 15:37:59

    Керівник Держгеокадастру закликав оприлюднювати всі факти неналежного виконання цього завдання.

    Допомога та максимальне сприяння учасникам антитерористичної операції в реалізації їх конституційного права на отримання земельних ділянок  є  пріоритетом у роботі  Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру. Про це заявив Голова відомства Максим Мартинюк на брифінгу в Кабінеті Міністрів 12 лютого.

    «Майже рік тому, заступаючи на посаду Голови Держгеокадастру я декларував, що у служби, попри широкий спектр завдань, що стоять перед нею, немає більш важливого, ніж забезпечення землею воїнів, які боронили і продовжують боронити територіальну цілісність на сході країни. Я взяв це питання під особистий контроль і вимагаю відповідного ставлення від усіх працівників», – відзначив Максим Мартинюк.

    Він також закликав негайно оприлюднювати будь-які факти недбальства чи зловживань при виділенні земельних ділянок.  «Я хочу звернутися до учасників АТО та всіх небайдужих – ви не повинні миритися з найменшим недбальством при виділенні землі. Я продовжую контролювати цей процес і втручаюсь в разі виникнення проблем», – відзначив він.

    На сьогодні основні проблеми при виділенні землі учасникам АТО пов’язані з недостатньою кількістю вільних ділянок в окремих районах – особливо поблизу великих міст, великою кількістю заявників в окремих регіонах та відсутністю відкритих даних по кількості мобілізованих з кожного населеного пункту, що унеможливлює індивідуальний контакт з ними.

    Прес-служба Держгеокадастру

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.