• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вищий господарський суд України підтвердив правомірність виділення землі Київською міською радою під проект BIONIC Hill

    Опубликовано: 2016-02-05 13:39:38

    Компанія вітає принциповість суддівської колегії, що не піддалася на тиск піарників від політики.

    4 лютого 2016 року Вищий господарський суд України визнав правомірним рішення Київської міської ради щодо виділення земельної ділянки під будівництво інноваційного парку BIONIC Hill. Воно винесено за підсумками розгляду касаційної скарги на рішення Київського апеляційного господарського суду від 8 вересня 2015 року.

    Це вже четверте судове рішення, що підтверджує правомірність виділення землі під проект BIONIC Hill. Раніше аналогічні за суттю рішення були винесені Господарським судом Києва, Окружним адміністративним судом м. Києва, Київським апеляційним адміністративним судом.
      Компанія вітає принциповість суддівської колегії Вищого господарського суду, що не пішла на поводі політичних аферистів та, незважаючи на шалений інформаційний тиск, прийняла рішення у відповідності до законодавства України.

    Принагідно зазначимо, що спроби тиснути на судові інстанції за допомогою псевдопротестних акцій, театральних вистав, інформаційних інсинуацій в медіа та соціальних мережах напередодні та під час судових засідань свідчать про розгубленість опонентів BIONIC Hill та слабкість їхньої правової позиції. Саме тому вони вигадують та транслюють історії, які не мають стосунку до реальності.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.