• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДП «Артемсіль» планує приєднатися до електронної системи державних закупівель

    Опубликовано: 2016-02-04 12:10:54

    Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль» планує перевести процедуру закупівель в електронний формат через систему «ProZorro».

    Найближчим часом фахівці підприємства пройдуть навчання з практичного використання торгових майданчиків електронної системи.

    Не дивлячись на те, що на ДП «Артемсіль» не поширюється дія Законів України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності», керівництвом підприємства процес проведення закупівель максимально наближений до вимог закону.

    Відзначимо, що на підприємстві вже створено комітет з проведення торгів, введено відповідні розпорядчі документи, які регламентують прозорість і відкритий порядок організації і проведення процедур закупівель.

    Крім того, інформація про проведення торгів і їх результатах є доступною для юридичних і фізичних осіб, і відкрито розміщується на офіційному веб-сайті підприємства www.artyomsalt.com. Документація щодо предметів закупівлі безкоштовно надається всім зацікавленим учасникам торгів. Критеріями оцінки при проведенні закупівель є ціна запропонована учасником, а також якість продукції та інші кваліфікаційні вимоги.

    Завдяки відкритій і прозорій системі закупівель, основними постачальниками продукції для потреб підприємства є безпосередньо виробники товарів, а не посередники.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.