• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДЛЯ ТИХ ХТО ГОДУЄ КРАЇНУ НЕ ЗНАЙШЛОСЯ МІСЦЯ В КИЄВІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ФЕРМЕРСЬКОГО З’ЇЗДУ

    Опубликовано: 2016-01-29 09:09:54

    Свій XXVI з’їзд Асоціація фермерів та приватних землевласників України, враховуючи символічність процесів які відбуваються в організації, і країні в цілому, вирішила провести в Київському міському будинку вчителя, у стінах якого перебувала Центральна Рада— перший національний уряд України. Саме тут приймалися доленосні Універсали, які проголошували суверенність нашої держави.

    Рішення приймалося заздалегідь, як того вимагає процедура затвердження на Раді АФЗУ, повідомлення в обласні організації, то що.

    Тож і лист в Київський будинок вчителя з проханням надати приміщення для проведення з‘їзду був надісланий в перших числах січня.

    І отримали відповідь від керівництва закладу, що вони, на жаль, це питання вирішити самостійно не можуть. Є «процедура», прийнята нашими славетними депутатами Київської міської ради, яка передбачає надання цілої кипи документів та терміну для вирішення не менше 42 днів, та ще й розгляду цього питання на сесії Київської ради.

    Хочу зауважити. Просили не безкоштовно, просили надати послуги згідно офіційних розцінок.

    Часу було мало, адже з’їзд заплановано на 24 лютого, тож керівництво будинку вчителя порадило звернутися до голови Київської міської ради, пана Кличка. Що й було зроблено Асоціацією. А там нас пустили по колу бюрократії. Як результат отримали «візу» директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Фіданян Олени Григорівни – «згідно чинного законодавства».

    А це значить – «не місце вам фермери, годувальники країни, в такому поважному, державному, хоча можливо й комунальному, а відповідно – народному, місці».

    А ще це значить, що не отримає Київський міський будинок, відповідно і Київська громада, додаткових коштів на свій розвиток та діяльність.

    А шкода!

    Прес-служба АФЗУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.