• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київський міський центр зайнятості працевлаштував майже 500 тис. безробітних

    Опубликовано: 2016-01-22 08:53:49

    Кожна людина хоча би раз в житті буває в стані пошуку роботи. Підходи до цього процесу – різні. Хтось шукає роботу сам, хтось за допомогою друзів та родичів.  Але більш ефективним буде комплексний пошук роботи. Він передбачає переглядання профільних видань та сайтів з метою пошуку потрібної вакансії, розміщення власного резюме на сайтах з пошуку роботи.  Крім того, доцільне звернення до Київського міського центру зайнятості.
     Реєстрація в службі  зайнятості дозволяє не тільки  розраховувати на пропозиції  підходящої роботи особистим  консультантом. Проходження відповідних  безкоштовних курсів допоможе  суттєво підвищити конкурентоспроможність  на ринку праці. Багато киян  та приїжджих з різних регіонів  України оцінили діяльність столичної  служби зайнятості. Цифри та факти  говорять самі за себе.
    Наприкінці 2015 року служба зайнятості відсвяткувала ювілей. Вже 25 років працівники служби зайнятості надають послуги безробітним та особам, що шукають роботу.
    За цей час послуги Київського міського центру зайнятості отримали 800 тис. громадян України. З них 325 тис. мали статус безробітного та отримували виплати з безробіття.  Працевлаштовано було майже 500 тис. осіб, це близько 20% населення столиці.  Відкрили власну справу за допомогою служби зайнятості майже 11 тис. осіб.
    2015 рік був самим важким  в історії столичної служби  зайнятості. Такої великої кількості  безробітних при мінімальній  кількості наданих підприємствами  вакансій в історії служби  не було. В 2016 році ринок праці  очікують нові виклики.  Але  є сподівання, що ситуація почне  змінюватися. За оцінками експертів, саме кризовий період найбільш  сприятливий для відкриття окремих  видів малого бізнесу. В році, що минув, сформувався тренд на  збільшення само зайнятості населення в сфері надання послуг та дрібного виробництва. Особливу увагу започаткуванню власної справи приділяють демобілізовані бійці АТО. За їх словами, після захисту країни вони хочуть внести свій вклад і в мирний розвиток країни, тому хочуть бути  активними, корисними суспільству та сумлінними платниками податків. 
    Київський міський центр зайнятості спільно з Київською міською спілкою ветеранів АТО, громадськими організаціями та соціальними партнерами,  спрямовує свої зусилля на створення сприятливих умов для започаткування власної справи демобілізованими воїнами. Запрошуємо до участі в цій важливій справі всіх зацікавлених.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.