• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовослужбовці 28 бригади ЗСУ зимують у складних умовах

    Опубликовано: 2016-01-15 15:09:44

    Родичі військовослужбовців 28 бригади ЗСУ, розквартированих в селі Тепле (Станично-Луганський район Луганської області), вкрай стурбовані побутовими умовами проживання своїх близьких. Бійці проводять зиму в покинутій будівлі сільської середньої школи, яка пустувала кілька років після того, як місцеві діти були переведені в навчальний заклад у сусідньому селі - Нижньотеплому.

    Крім того, військовослужбовці перебувають під морально-психологічним тиском місцевих жителів, налаштованих до них вкрай негативно. На думку сельчан, у разі обстрілу позицій, які військові обладнали в безпосередній близькості від розташованого в центрі населеного пункту будівлі школи, снаряди неодмінно впадуть і на їхні будинки. Все це посилюється панічними настроями, що панують в селі про нібито підготовлюваний зимовий наступ ЗСУ.

    Ініціативна група місцевих жителів вже зверталася до Голови Тепловської сільради (Tеплiвська сiльська рада) та Голові Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгiя Туки з вимогою вивести з села солдатів, оскільки вони створюють небезпеку для мирного населення.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.