• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Місцеві бюджети Донецької області отримали понад 11 млн.грн. транспортного податку

    Опубликовано: 2015-12-25 12:36:52

    Саме така сума транспортного податку надійшла до відповідних бюджетів місцевих рад за 11 місяців поточного року. Усього до сплати зазначеного податку було залучено понад 439  власників автомобілів об'ємом двигуна понад 3000 куб. см та терміном використання менше 5 років.

    Так, фізичні особи сплатили 9,2 млн.грн. податку, нарахованого за майже 1091 легковий автомобіль.  Крім цього, 71 юридична особа самостійно розрахувала податок за 89 легкових авто та сплатила  2,2 млн. грн.

    ГУ ДФС у Донецькій області нагадує, що платниками транспортного податку є фізичні та юридичні особи, у тому числі нерезиденти, які мають зареєстровані в Україні згідно з чинним законодавством власні легкові автомобілі, що використовувалися до 5 років і мають об'єм циліндрів двигуна понад 3000 куб. см. Ставка податку становить 25 тисяч гривень за кожен легковий автомобіль з розрахунку на календарний рік.

    Транспортний податок сплачується фізичними особами – протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення, юридичними особами – авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом, які відображаються в річній податковій декларації.

     

    Прес-служба ГУ ДФС у Донецькій області

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.