• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні розпочала роботу Діагностична місія ПРООН щодо реформування ринку праці

    Опубликовано: 2015-09-02 08:23:48

                В Україні розпочала роботу Діагностична місія програми розвитку ООН (ПРООН), яка буде займатись розробкою стратегії ПРООН щодо зайнятості та соціальної політики в Україні та стратегії сприяння реформуванню Державної служби зайнятості України.

                «Служба зайнятості – це велика структура, яка стоїть на шляху реформ. Ми відкриті для вивчення кращого міжнародного досвіду та міжнародних практик. За весь час роботи в Україні експерти місії ПРООН детально ознайомляться із функціонуванням ринку праці в Україні і відвідають багато центрів зайнятості у регіонах для того, щоб побачити функціонування системи із середини. Ми сподіваємось, що місія надасть нам конкретні та практичні поради щодо напрямків реформи ринку праці з урахуванням найкращого світового досвіду», - зазначив заступник Голови служби зайнятості Сергій Кравченко.

                Серед пріоритетних задач, які стоять перед фахівцями ПРООН – допомога у реформуванні державної служби зайнятості, створенні Національного агентства зайнятості та надання фахової експертизи щодо змісту проекту закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реформування державного управління у сфері зайнятості населення та соціального страхування від безробіття».

                У планах місії – відвідання центрів зайнятості в регіонах, зустріч із керівництвом державної служби зайнятості, Міністерством соціальної політики України, іншими центральними органами виконавчої влади та профільними науковими і експертними установами,.

                Фахівці ПРООН будуть працювати в України до 9 вересня. До складу місії входять: програмний радник, Регіональне бюро ПРООН для країн Європи та СНД Шейла Марні, спеціаліст з питань зайнятості, Регіональне бюро ПРООН для країн Європи та СНД Весна Дзутеска-Бішева, радник з питань соціальної інтеграції, Регіонального бюро ПРООН для країн Європи та СНД Ясміна Папа, старший програмний менеджер, ПРООН в Україні Катерина Рибальченко, менеджер проекту "Підтримка реформи соціального сектору в Україні", ПРООН в Україні Олена Іванова, спеціаліст з питань зайнятості, Регіонального офісу МОП для країн центральної та східної Європи Маурісіо Дірксенс, експерт з питань зайнятості, МОП в Україні (приєднається до кількох зустрічей) Грегор Шульц.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.