• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка вважає, що уряд маніпулює з підвищенням зарплат та пенсій

    Опубликовано: 2015-08-31 11:46:44

    «Збільшення в середньому на 100 грн. до пенсії могло б відбутися вже давно. Фактично, таке підвищення і було заплановане ще законом про державний бюджет на 2015 рік, тому Пенсійний фонд мав би просто виконати цей закон, адже його бюджет формувався з врахуванням цих видатків. Однак уряд чекав аж місцевих виборів, щоб таким чином показати, як «важко» працює. Це – звичайна передвиборча маніпуляція, оскільки люди втомлені відсутністю будь-якої допомоги з боку держави, саме тому цей дріб’язок сприйматиметься в суспільстві позитивно», - повідомив голова Партії пенсіонерів.

    За словами лідера партії , збільшення рівня пенсій та зарплат напередодні виборів є типовим передвиборчим механізмом, до якого вдавалися всі без винятку представники політичних еліт України.

    «Фактично, українці не відчують жодного ефекту від підвищення соціальних виплат, адже в середньому це – 100 грн, які вже давно «з’їла» інфляція. Це запізніле підвищення, яке глобально не міняє нічого, однак автори ініціативи розраховують таким чином повернути собі прихильність українців напередодні передвиборчої гонки. Це – чистої води популізм», - резюмував Микола Кукуріка.

    Нагадаємо, з 1 вересня 2015 року уряд запланував в Україні провести підвищення рівня соціальних виплат, а на 25 жовтня 2015 року в Україні призначені місцеві вибори.

    Прес-служба Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.