• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протягом літнього сезону у оздоровчих таборах відпочили 660 дітей залізничників Львівської магістралі

    Опубликовано: 2015-08-26 14:25:21

    У червні-серпні 2015 року табір «Трембіта» Львівської залізниці, що розташований у селі Циганівці на Закарпатті, протягом 4 оздоровчих змін прийняв 652 дітей. Серед загальної кількості – 450 дітей працівників Львівської магістралі.

    Окрім «Трембіти», Дорожній комітет профспілки Львівської магістралі цьогоріч запропонував дітям залізничників відпочинок на чорноморському узбережжі – у таборі «Чайка» в Лазурному Херсонської області, - там оздоровились 196 діток. Також 14 дітей залізничників відпочили у дитячому санаторії «Джерело» у Трускавці.

    За інформацією Дорпрофсожу, окрім централізованих закупівель путівок, також на відпочинок малечу відправляли і територіальні профспілкові комітети магістралі. Залізничники переконані, що  діти отримали гарний настрій, оздоровились та набрались нових сил для продуктивної роботи у новому навчальному році.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.