• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська магістраль вкотре закликає водіїв не порушувати правила дорожнього руху на залізничних переїздах

    Опубликовано: 2015-08-11 15:17:12

    Минулого тижня у Волинській області на перегоні Ківерці-Олика Львівської залізниці сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій вантажівки, громадянин Польщі,  проігнорував заборонний сигнал світлофора, виїхав на проїжджу частину переїзду та зіткнувся із вантажним поїздом.

    У листопаді 2012 року була схожа ситуація, коли вантажівка зіткнулась із електропоїздом, внаслідок чого загорівся вагон  потяга. А починаючи з 2007 року це вже шосте ДТП на вказаному переїзді, в одному із них загинула людина. Тому залізничники просять водіїв бути максимально обережними та не нехтувати правилами дорожнього руху, адже прагнення зекономити декілька хвилин може призвести до трагічних наслідків.

    Додамо, від початку 2015 року на Львівській залізниці зафіксували 10 випадків дорожньо-транспортних пригод на переїздах. Всі вони стались із вини водіїв автомобілів. У шести випадках машиністи потягів не встигали застосовувати екстрене гальмування та збивали  авта, ще у чотирьох – машини врізались у бік поїздів. Внаслідок ДТП загинули 3 осіб, ще 5 – травмовані.

    На Львівській магістралі експлуатується 1651 переїзд,  з них 356– з черговим працівником. В межах 684 переїздів знаходяться маршрути регулярних пасажирських перевезень. Щорічно навесні та восени   залізничники проводять комісійний огляд переїздах з автобусним рухом за участю представників залізниці, ДАІ, Укртрансінспекції, представників дорожньо-експлуатаційних організацій та власників доріг, аби вжити максимальних заходів для попередження дорожньо-транспортних пригод.

    Шановні водії! Пам’ятайте, нехтування правилами загрожує не лише вашому життю і здоров’ю, але й безпеці пасажирських та вантажних перевезень залізниці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.