• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МИКОЛА КУКУРІКА: КОШТИ МВФ ПОТРІБНО СКЕРУВАТИ НА ПОВНОЦІННУ ІНДЕКСАЦІЮ ПЕНСІЙ

    Опубликовано: 2015-08-03 08:31:27

    Голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка переконаний, що у випадку позитивного рішення МВФ щодо чергового траншу для України, частину коштів потрібно спрямувати на проведення реальної індексації українських пенсій.

    «Пенсіонерам потрібно терміново провести повноцінну, а не 13% індексацію пенсій. Для цього можна використати частину коштів від другого траншу МВФ. Всі розуміють, що індексація пенсій в кінці цього року є, свого роду, фікцією, адже ціни та товари та послуги вже виросли подекуди на 200-300%. Тому обіцяних 153 гривні не здатні покращити стандарти життя пенсіонерів», - наголосив Микола Кукуріка.

    Голова Партії пенсіонерів вважає, що спрямувавши кошти від МВФ на індексацію пенсій, держава не втратить нічого:  за ці кошти купуватимуть товари та оплачуватимуть послуги. Таким чином у виграші залишаться обидві сторони.

    Нагадаємо, сьогодні 31 липня 2015 року МВФ розгляне питання виділення Україні чергового траншу в розмірі 1,7 млрд доларів. Більшість фінансових експертів стверджують, що проблем із виділенням траншу бути не повинно.

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.