• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київобладміністрація провела виїзне засідання щодо ситуації Лісниках

    Опубликовано: 2015-07-30 11:42:24

    29 липня 2015 року у Києво-Святошинському районі відбулось виїзне засідання керівництва Київської обласної державної адміністрації, обласних та районних правоохоронних, дозвільних органів у зв’язку з ситуацією навколо Чернечого лісу біля сіл Лісники та Ходосіївка.

    У виїзному засіданні взяли участь перший заступник Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе, начальник головного управління СБУ у Києві та Київській області Михайло Глуговський, начальник Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції Київської області Олександр Коломієць, в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в Київській області Анатолій Шумський, начальник відділу з питань проти дії корупції, взаємодії з правоохоронними органами КОДА Богдан Кавулич, начальник Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області Вадим Кошмак, прокурор Києво-Святошинського району Віктор Мойсієнко, а також громадські активісти та місцеві мешканці.

     «У нас є рішення – до 05.08. паркан повинен бути знесений тими людьми, які його встановили. У них є можливість зробити це зараз самостійно: швидко, мирно і тихо. За нами стоїть не лише громадськість та влада. Найголовніше – за нами стоїть право», - зазначив перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

    Для вирішення ситуації, що склалася, була створена робоча група, у склад якої ввійшли представники Київської обласної державної адміністрації,  правоохоронних і дозвільних органів, Держгеокадастру, що взяли участь у виїзному засіданні, а також представники громадськості та юристи.

    На сьогоднішній день вже здійснені такі дії:

    Київська обласна прокуратура 27.07.2015 року подала позов до Києво-Святошинського районного суду щодо скасування рішень про виділення 22 га лісу садовому товариству «Горобина» в межах Ходосіївської сільської ради.
    Слідче управління Головного управління МВС України в Київській області 27.07.2015 року подало позов до Шевченківського районного суду м. Києва щодо скасування рішення про виділення 22 га лісу садовому товариству «Горобина» в адміністративних межах Ходосіївської сільської ради.
    Державна-архітектурно-будівельна інспекція України у Київській області надала припис про припинення робіт і знесення незаконно збудованої огорожі на ділянці садового товариства «Горобина» в адміністративних межах Ходосіївської сільської ради. Термін виконання припису 7 днів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.