• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МИКОЛА КУКУРІКА: 800 тисяч працюючих пенсіонерів чекають на відміну податку зі своїх пенсій

    Опубликовано: 2015-07-15 13:25:29

    Голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка закликає  народних депутатів терміново проголосувати за скасування обмеження на виплату пенсій працюючим пенсіонерам, яких в Україні майже 800 тисяч.

     "Депутати не мають жодного морального права затягувати із голосуванням законопроекту про відміну податку з пенсій працюючим пенсіонерам та ігнорувати питання соціального захисту пенсіонерів в умовах тотального зростання цін.  Якщо індекс  споживчих  цін а підсумками 2014 року зріс на 24,9%, то вже в червні 2015 року в Україні він склав 100,4%.  Де-факто пенсіонери просто змушені працювати, щоб вижити, бо сама лише пенсія мізерна і не здатна забезпечити належний рівень існування людей пенсійного віку", - повідомив Микола КУКУРІКА.

    Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення вирішив провести розгляд нового рішення, що скасує норму закону,  за яким зараз «забирають» у працюючих пенсіонерів 15% від соціальної допомоги. Дана норма повинна функціонувати з 1 квітня по 31 грудня 2015 року. «Недоотримують» свої 15% пенсіонери різних категорій, включаючи ліквідаторів чорнобильської катастрофи.

    У випадку скасування норми 800 тисяч працюючих пенсіонерів зможуть отримувати свої кошти у повному обсязі.

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.