• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Робоча група з питань правосуддя проводить регіональні громадські обговорення змін до Конституції України

    Опубликовано: 2015-07-15 13:23:08

    Робоча група з питань правосуддя та суміжних правових інститутів, яка створена Конституційною Комісією, в рамках підготовки проекту змін до Конституції України в частині правосуддя проводить регіональні обговорення своїх напрацювань. Зокрема, заходи вже відбулися в Дніпропетровську та Одесі.

    Олексій Філатов, заступник Глави Адміністрації Президента України та Голова Робочої групи з питань правосуддя, зазначив: «Впродовж останніх трьох тижнів, окрім роботи над проектом тексту змін до Конституції України, Робоча група з питань правосуддя проводить громадське обговорення напрацьованих нею змін до Основного закону. Члени Робочої групи та міжнародні експерти зустрічаються у регіонах України з представниками юридичної cпільноти -  науковцями, адвокатами, суддями – та громадськості. Це дозволяє отримати швидкий та ефективний зворотній зв’язок як від експертного середовища, так і від громадянського суспільства щодо проекту реформування сфери правосуддя на рівні Конституції. Також Робоча група отримує додаткові рекомендації та пропозиції від провідних українських експертів-правників, що дає можливість врахувати максимальну кількість експертних думок та підготувати якісний законопроект до розгляду Конституційною Комісією».

    Регіональні обговорення проводяться за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку  (USAID) «Справедливе правосуддя» та провідних українських університетів.

    Наступне регіональне обговорення напрацювань Робочої групи відбудеться у Львові.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.