• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінкультури проведе конкурс патріотичного плакату

    Опубликовано: 2015-05-08 15:42:22

    Міністерство культури планує провести всеукраїнський конкурс «Український патріотичний плакат 2015».

    Проект Порядку проведення конкурсу винесений на громадське обговорення, яке триватиме до 22 травня.

    Конкурс має патріотичну спрямованість та має привернути увагу до історії України, зокрема, військової звитяги українських воїнів. Метою конкурсу є підтримка військовослужбовців в зоні АТО та підтримка волонтерського руху.

    Конкурсні теми плакатів - військово-патріотичне виховання дітей та молоді;  формування української національної свідомості та ідентичності; українські народні традиції та підтримка національного культурного продукту; підтримка бойового духу українських воїнів; популяризація європейських демократичних цінностей та підтримка євроінтеграційних процесів в Україні; популяризація державної  та національної символіки України; плакат до відзначення 150-річчя від дня народження Михайла  Грушевського.

    Творчі роботи, які будуть визнані переможцями, будуть використовуватись у навчальних закладах, державних та громадських установах, а також на рекламних носіях - сітілайтах, банерах тощо; у військових частинах, містах дислокації військових підрозділів в зоні АТО. Свої роботи на розгляд журі можуть направляти професійні художники та дизайнери, студенти вищих мистецьких навчальних закладів; також прийматимуться аматорські роботи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.