• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Самооборона Майдану» бере на особистий контроль розслідування злочинів Бойка, Бакуліна, Москаленка, Онищенка та Єремєєва, -Андрій Левус

    Опубликовано: 2015-04-24 08:46:01

    Про це в четвер повідомив журналістів народний депутат України, голова підкомітету держбезпеки з парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Андрій Левус після зустрічі членів міжфракційного депутатського об’єднання «Самооборона Майдану» з першим заступником генерального прокурора Володимиром Гузирем.

    «Ми поставили питання щодо наших заяв, які ми подали вже досить давно щодо кримінальних правопорушень, скоєних регіоналами: Бойком, Єремєєвим, Москаленком та Онищенком-Кадировим. Сьогодні ми отримали перші проміжні результати», - розповів народний депутат.

    Він також повідомив, що відповідно до звернень Генпрокуратура проводить досудові розслідування щодо "вишок Бойка" і у справі ПАТ "Укргазвидобування", фігурантами яких є зазначені народні депутати.

    Порушені справи за статтею 191 Кримінального кодексу України -   Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

    «В свою чергу ми запевнили першого заступника генпрокурора в тому, що беремо цю справу на особистий контроль і будемо надалі вимагати, щоб фігуранти цих справ були покарані відповідно до українського законодавства», - наголосив Андрій Левус.

    Він також зазначив, що в міжфракційному депутатському об’єднанні «Самооборона Майдану» відповідальним за співпрацю з Генпрокуратурою призначено народного депутата Ігоря Лапіна – члена Комітету ВРУ з  питань правової політики та правосуддя. Генеральна прокуратура в робочому режимі буде інформувати його про поточний перебіг розслідування і стан справ.

    «Ми будемо стежити, щоб ці справи були доведені до логічного завершення , а винні покарані і посаджені до тюрми», - підсумував Андрій Левус.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.