• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська залізниця прийматиме фан-поїзд футбольних вболівальників

    Опубликовано: 2015-04-24 08:38:36

    На футбольний матч між «Динамо» та «Шахтарем», який відбудеться на Арені-Львів 26 квітня 2015 року, з Києва до Львова вболівальники можуть дістатися спеціальним фан-поїздом.

    26 квітня у Львові на  стадіоні «Арена-Львів» відбудеться  матч 21-го туру української Прем'єр-ліги між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ). Футбольний клуб «Динамо» звернувся до залізниці з проханням організувати поїздку на матч спеціальним фан-поїздом.

    У складі поїзда залізничники запропонували вболівальникам плацкартні та купейні вагони, а отримати квиток на цей поїзд пропонують безкоштовно. Для цього треба лише придбати квиток на матч у фан-клубі «Динамо». Організатори сплачують залізничникам кошти за перевезення у повному обсязі.

    Аби пасажири-вболівальники мали змогу комфортно і швидко дістатися від місця доїзду до стадіону, залізничники прийматимуть фан-поїзд не на головному вокзалі станції Львів, а на станції Персенківка. Звідти ж відразу після завершення матчу поїзд відправиться зворотно до столиці.

    Львівська залізниця бажає командам перемог, а вболівальникам – комфортного відпочинку!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.