• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Швидких рішень від Антикорупційного бюро очікувати не варто - Гриценко

    Опубликовано: 2015-04-20 08:36:10

    Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що для боротьби з корупцією не потрібно створювати спеціальний орган – для цього достатньо наявних у держави інструментів. Про це він заявив в ефірі радіо «Ера FM».

    «Чого я точно не очікую від Антикорупційного бюро - це якихось швидких дій. Якщо об’єктивно, за сприятливих обставин, вона може вийти на нормальний режим роботи наприкінці року», - сказав він.

    За словами лідера «Громадянської позиції», для боротьби з корупцією не потрібно створювати спеціальний орган. «Має бути політична воля, яка йде з першого крісла країни і тоді наявних інструментів – прокуратури, МВС, СБУ, судів – достатньо, щоб суспільство зрозуміло, що корупція карається», - наголосив він.

    Щодо очільника Антикорупційного бюро, Гриценко зауважив, що сприймає призначення Артема Ситника на посаду директора зі стриманим оптимізмом. «Ця людина має досвід роботи в системі прокуратури – це плюс. Але він не керував підрозділами бодай з 10 людей, а тут треба утворити структуру з 700 чоловік, при чому і цивільних, і людей в погонах. І формувати цю структуру треба буде в умовах напівсаботажу з боку прокуратури, СБУ, МВС», - зауважив політик.

    Цей саботаж, на думку Гриценка, буде пов'язаний з тим, що дотепер ці структури виконували аналогічні функції. «І тому будь-хто, хто вклинюється в перерозподіл – це завжди проблема, в будь-якій країні. Однак я сподіваюся, що новопризначений керівник розуміє міру своєї відповідальності  і на якій хвилі очікувань він прийшов на цю посаду», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.