• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрій Левус: Президент України повинен ввести в дію рішення РНБОУ щодо санкцій

    Опубликовано: 2015-04-09 15:25:55

    Про це заявив народний депутат України від «Народного фронту» та  міжфракційного об’єднання «Самооборона Майдану» Андрій Левус під час розгляду Проекту Закону про націоналізацію майна в Україні держави-агресора та її резидентів.
    Народний депутат підкреслив – боротися з впливом агресора на українську економіку можна вже сьогодні в існуючому законодавчому полі, але для цього має бути політична воля відповідальних керівників держави.
    Андрій Левус  такожнагадав, що ще 25 січня було прийнято рішення РНБОУ щодо застосування санкцій до низки росіян, які мають активи в Україні.
    «Це рішення вводиться в дію відповідним Указом Президента, якого досі не має. Ми вимагаємо від Президента відповідних кроків.», - наголосив він.
    Зокрема, фронтовик зазначив, що підтримує законопроект про націоналізацію майна держави-агресора та її резидентів в Україні.
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.